
Yat Markalarımız Küresel Pazarda İddialı
CNR Avrasya Boat Show Ziyaretçi Rekoru Kırdı
|
GEMİSEM, Rhino 3D ile Gemi ve Yat Tasarımı Eğitimi Düzenliyor![]()
NURBS tabanlı, 3 boyutlu modelleme programı olan, son yıllarda gemi inşaatı ve denizcilik sektörünün tüm alanlarında en çok kullanılan programlardan biri olan Rhino3d için "Rhinoceros 3D ile Gemi ve Yat Tasarımı Eğitimi 2019" başlıyor.
Eğitim, 23-24 Mart 2019 / 6-7 Nisan 2019 tarihlerinde GEMİSEM oda merkezinde düzenlenecek. Bu eğitim ile birlikte katılımcılara ilk önce Rhino 3D ile NURBS Modelleme başlığı altında yoğun ve temel Rhino 3D eğitimi verilecek, katılımcılar her türlü cismi 3 boyutlu modelleme yeteneği kazanacak. Eğitimin son derslerinde de biri motoryat ve diğeri askeri gemi olmak üzere iki adet tekne modelleme uygulaması yapılarak konu ile ilgili sektörün önemli eğitim eksikliklerinden birisi giderilecek.
Minimum Katılımcı Sayısı 6
Eğitim için kesin kayıt son tarihi 22 Mart 2019 Cuma gününe kadar gmo@gmo.org.tr – 0216 447 40 30-31-32 iletişim numara ve adresine iletmeniz gerekmektedir. İlginizi çekebilir... Sektörel Yayıncılar Derneği 2026 Olağan Genel Kurulu GerçekleştirildiSektörel Yayıncılar Derneği (SEYAD), 2026 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 10 Ocak 2026 tarihinde dernek merkezinde gerçekleştirdi. Genel Kur... 14. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması SonuçlandıGemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'nin (GYHİB), Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda organize ettiği ve artık geleneksel hale gelen "1... Milyonluk yatlar Yenikapı'ya DemirlediBu yıl üçüncüsü düzenlenen Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı Yenikapı Boat Show, Yenikapı Expo Center'da kapılarını açtı.... |
|||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.