Yat Markalarımız Küresel Pazarda İddialı
CNR Avrasya Boat Show Ziyaretçi Rekoru Kırdı
|
Dalaman Yat Limanı yapım çalışmaları hızlandırıldı
Dalaman Yat Limanı yapım projesi ve planı hakkındaki ikinci toplantı Dalaman Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Mal Müdürü Mehmet Bilgin, Özel Çevre Koruma’dan (ÖÇK) Bekir Erdoğan ve Başak Erbil, Plan Proje Mücellidi Yıldırım Karataş, Mimarlar Odası Muğla Şubesi’nden Mimar Oğuz Develi ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, yapılacak olan yat limanının arazisinin bir bölümünün birinci derece doğal sit alanı, bir bölümünün de Özel Çevre Koruma (ÖÇK) alanı olması nedeniyle, Muğla Tabiat Koruma Kurulu talebi üzerine koruma amaçlı bir plan seçilmesi gerektiğini söyledi. Dalaman Yat Limanı proje Mücellidi Yıldırım Karataş ise, geçen toplantıdan sonra plan üzerinde yapılan değişikliklerle ilgili katılımcılara detaylı bilgi sundu. Karataş gerekli izinleri ve ilgili kuruşların görüşlerini almak için çalışmaların hızlı biçimde sürdürüldüğü bilgisini verdi.
İlginizi çekebilir... "TITANIC BAND: Transatlantik Günlükleri" 14 Nisan'da Deniz Müzesi'ndeTarihin en dokunaklı anlarından birine tanıklık eden Titanik orkestrasının hikâyesi, batışın başladığı 14 Nisan gecesinde, aynı günün yıldönümünde öz... Sektörel Yayıncılar Derneği 2026 Olağan Genel Kurulu GerçekleştirildiSektörel Yayıncılar Derneği (SEYAD), 2026 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 10 Ocak 2026 tarihinde dernek merkezinde gerçekleştirdi. Genel Kur... 14. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması SonuçlandıGemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'nin (GYHİB), Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda organize ettiği ve artık geleneksel hale gelen "1... |
|||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.