|
Troya Marine 15. kalıbı seri üretime aldı
2008 yılında kurulan Troya Marine Çanakkale Organize Sanayi bölgesinde bulunan 10.000 metrekare alan üzerine inşa edilmiş fabrikasında 12.70 metre boya kadar polyester tekneler üretiyor. 15. tekne kalıbını da üretime sokan firma, sipariş üzerine 25 metre boya kadar tekne üretecek kapasiteye sahip. 17 metrelik yeni bir kalıbın projelendirme çalışmalarını sürdüren firma, gelecek yıl bu kalıp üstünden seri üretime geçmeyi planlıyor. Dergimize çalışmaları hakkında bilge veren firma sahibi Mesut Özaltın, geçtiğimiz iki yılda 250 civarında tekne ürettiklerini, ana hedeflerinin ihracat yapmak ve yabancı firmalarla ortak imalatı gerçekleştirerek dünya pazarına girmek olduğunu söyledi. Özaltın, tesis olarak firmalarının oluşacak kapasiteye cevap verebilecek altyapıya sahip olduğunu, 1700 metrekarelik ek üretim alanı için projelendirme işlemlerinin tamamlandığını belirterek şunları söyledi."Gelecek yıl talepleri değerlendirerek kalıp âdetimizi azaltıp, ihtisaslaşmaya gideceğiz. Denizciliğin ülkemizde olması gereken yere ulaşmasında bizim de bir nebze katkımız olacağını düşünüyorum."
İlginizi çekebilir... Mengi Yay, M/Y Cabana - Atlante Classic 35'i Teslim EttiM/Y Cabana'nın bu yaz Akdeniz'de seyretmesi bekleniyor.... Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 10. YılındaDeniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim'de 10. kez gerçekleşecek. Kurumsal, bireysel ve üniversite kadın yelken takımlarının yarışacağı Kupa ile ka... İTÜ Denizcilik Fakültesi'nde 2025 Yılı Mezuniyet TöreniİTÜ Denizcilik Fakültesi mezuniyet töreni, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda İstanbul Teknik Üniversitesi Tuzla Yerleşkesi'nde gerçek... |
|||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.