Boat Fuarları...
Sektörümüzün uluslararası niteliÄŸi olan CNR Avrasya Boat Show fuarı, uluslararası ligde üst sıralara gelmesinin ardından, belki de pandemi sürecinin etkisiyle ne yazık ki konumunu sürdüremeyecek gibi gözüküyor. CNR Holding kuruluÅŸlarından Pozitif Fuarcılık ile YATED arasında AKYACHT tarafından Kocaeli’nde üretilen ve Türkiye’de ÅŸu ana kadar üretilmiÅŸ en büyük mega yat olma özelliÄŸi taşıyan 85 metre boyundaki M/Y Victorious, The International Yatch & Aviation Awards’ta “En Ä°yi Motor Yat” ödülünü aldı. Gururlanarak öÄŸrendiÄŸimiz bu baÅŸarıdan dolayı Akyacht firmasını kutluyorum. Türkiye’nin önde gelen markalı seri yat üreticilerinden Numarine firmasının Türkiye Satış Müdürü UÄŸur Åžahin dergimizin sorularını yanıtladı. Firması hakkında bilgiler paylaÅŸan Åžahin, yat imalat endüstrimiz için de deÄŸerlendirmelerde bulundu. Ä°lgiyle okuyacağınız umuyorum.
En derin saygılarımla, İlginizi çekebilir... Yat Markalarımız Küresel Pazarda İddialıÜlkemizin markalı seri üretim yapan yat sanayi kuruluşları peş peşe küresel Boat Showlarda deniz ve yat tutkunları ile buluşuyor.... Lüks Yat Üretimi Tüm Hızıyla Devam Ediyor...Antalya Serbest Bölgesi'nde, geçen yıl 35 yüks yat denize indirildi.... Pandeminin Etkileri Devam Ediyor...Büyük bir heyecanla beklediğimiz Boat Show Avrasya Fuarı'nın Covid Omikron varyantıyla artan vaka sayıları nedeniyle Şubat ayında maalesef yapılam... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Åž. | Sektörel Yayıncılar DerneÄŸi üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.