
|
|
Türk Loydu Başkanı Melikoğlu'nun Kabotaj Bayramı Mesajı![]()
Kendi karasularımızda uzun mücadelelerden sonra elde etmiş olduğumuz haklarımızı, Kabotaj Kanunu ile sağlanmış olan kazanımlarımızı, her fırsatta, her şekilde denizcilik sektörümüzün tüm alanlarında en yaygın şekilde kullanılmalıdır. Şüphesiz hem yük hem yolcu taşımacılığında denizyollarımızı kullanmada şu andakinden çok daha iyi, çok daha verimli hareket edebiliriz. Denizlerine hakim olamayan ticarette gelişemez. 8000 kilometreyi aşkın sahil şeridimiz ve üç yanı denizlerle çevrili güzel ülkemiz, en ucuz ve en çevre dostu taşımacılık türü olan deniz taşımacılığını geliştirmek için her türlü avantaja sahiptir.
İlginizi çekebilir... Jotun'un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü GüçlendiriyorJotun, Türkiye operasyonlarının genişleyen yapısı doğrultusunda, büyüme hedefleri ve çalışanlarının ihtiyaçlarına daha uygun alan yaratmak amacıyla ge... Bosphorus Boat Show Deniz Fuarı'nda Doğuş Marine'den Türkiye PrömiyeriDoğuş Marine, 25 Ekim "“ 2 Kasım 2025 tarihleri arasında Ataköy Marina'da gerçekleşecek Bosphorus Boat Show Deniz Fuarı'nda deniz tutkunla... Sirena Marine, İnovasyonda da Şampiyonluğa OynuyorSirena Marine, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ev sahipliğindeki Türkiye Innovation Week organizasyonun son gününde gerçekleştirilen İnovaLİG Şampi... |
|||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.